KezdőlapOlcsó repjegyAirbnb akció! Már 9600 Forint jóváírás!

Airbnb akció! Már 9600 Forint jóváírás!

Aki követi oldalunkat, észrevehette, hogy jó áru repjegyeken kívül szinte minden alkalommal ajánlunk oldalakat a megfelelő szállás vagy a legolcsóbb bérautó kiválasztásához.
Az egyik ilyen oldal hírdet most akciót, az eddigieknél magasabb, majdnem 10 000 Forintos kedvezményt ad az első foglalás árából.

Nem nehéz kitalálni, az Airbnb-ről van szó, ahol a regisztráció után 9622 Forintot kapunk a számlánkra, amelyet szállásfoglalásra fordíthatunk. Ez nagyjából 30-40%-kal magasabb, mint a korábbi időszakban kapott jóváírások.

Airbnb akció

Az ajándék 9622 forinthoz itt juthatsz hozzá:  Airbnb

A kreditet a regisztráció után rögtön jóváírják, a következő foglalásnál pedig levonják a szállás árából. Ami fontos, a jóváírást egy éven belül használhatjuk fel, minimum 27 500 Forintos szállásfoglalás esetén.

Aki nem ismerné az Airbnb-t, az oldalon privát egyének adnak ki szobákat, vagy akár egész lakásokat is. Ez lehet akár a vendéglátó egy nem használt szobája is, de találkozhatunk komplett lakásoktól kezdve, olyan különlegességekkel is, mint  fára épített kunyhó, hajó fedélzete, kastélyok, de akár egy komplett szigetet is kibérelhetünk.

Az oldal megbízható, a szállásokról/bérbeadásról készült értékelések segítenek a megbízható és megfelelő bérbeadó és szállás megválasztásában.

Az oldal nagy előnye, hogy gyakran nagyon olcsón, a szállodai szobák töredékéért tölthetünk el egy-egy éjszakát a kiválasztott szálláson. Ezen kívül sokszor számíthatunk a bérbeadó segítségére, helyismeretére, hasznos tanácsaira. Nem elhanyagolható az sem, hogy az oldalon találhatunk különleges szállásokat is, megismerhetjük a helyiek körülményeit, ahelyett, hogy egy kis standard szállodai szobába zárnánk magunkat.

Az oldalon a világ 190 országába, 34 000 városba találhatunk szállásokat, így érdemes regisztrálni és a könyvjelzők közé rakni az oldalt, olcsó repjegyek mellett jól jöhet egy olcsó szállás is, ahol akár új barátokat is szerezhetünk és közelebbről megismerhetjük a helyiek kultúráját.

Felhasználóbarát, magyar nyelvű felület:

Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről: Kövessd minket a Facebookon! Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment -

Most Popular