KezdőlapAkciós buszjegyAkciós buszjegyek Amerikában 1 dollárért (pl. New York - Washington, Miami -...

Akciós buszjegyek Amerikában 1 dollárért (pl. New York – Washington, Miami – Orlando…)

Ha az Egyesült Államokba készülsz az ősszel, jól jöhetnek a Megabus akciós buszjegyei 1 dollárért (+1.50$ adminisztrációs díj foglalásonként). A jegyeket itt találod: MEGABUS. Akciós repejgyeket az USA-ba itt keress.

Utazási időszak: 2015 szeptember 9 – november 15
Foglalási határidő nincs, de az olcsó jegyek gyorsan elfogyhatnak..

Buszjegyek Amerikában, példaként: New York – Washington, New York, – Philadelphia, Miami – Orlando, Los Angeles – Las Vegas

Szállásfoglalás

  • Hasonlítsd össze a legnépszerűbb utazási webhelyek ajánlatait egy helyen itt.
  • Akciós ajánlatok a Booking weblapján >>
  • Lakások, szobák helyiektől bérelve: Airbnb (használd meghívónkat és az első foglalásodból akár 8.500 Ft kedvezményt is kaphatsz)

A weblapunkon található ajánlatok a bejegyzések publikálásakor érvényesek. Mivel a legolcsóbb jegyek száma korlátozott és a kedvezmények, elárazások iránt nagy az érdeklődés, ajánlom követni a RepjegyPortált a következő csatornákon: Facebook oldal, Facebook csoport, RSS, Twitter, Google+, Hírlevél. Így nem maradsz le a legjobb akciókról! A Facebook oldalunkon kérj értesítéseket is a bejegyzésekről!

Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről: Kövessd minket a Facebookon! Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment -

Most Popular