KezdőlapOlcsó repjegyÉszak-AmerikaBécs – Seattle repülőjegy oda-vissza 133.000 Ft

Bécs – Seattle repülőjegy oda-vissza 133.000 Ft

A British Airways kínálatában találhatsz nagyon olcsó repjegyeket az Egyesült Államok északnyugati régiójának centrumába Seattle-be. Bécsi indulással retúr jegyek már 133.000 Ft-ért foglalhatóak nyári időpontokban is. Az árak gondolom javítva lesznek, szóval foglald azonnal és fizess kártyával.

Bécs – Seattle repülőjegy

  • Bécs (VIE) – Seattle (SEA) retúr repjegy júliusban 133.000 Ft, lásd itt: SEATTLE
  • Bécs – Seattle – München repjegy júliusban 111.540 Ft, lásd itt: SEATTLE

Utazási időszak:  január – október
A jegyár tartalmazza az adókat, illetékeket.

Szállásfoglalás

  • Hasonlítsd össze a legnépszerűbb utazási webhelyek ajánlatait egy helyen itt.
  • Akciós ajánlatok a Booking weblapján >>
  • Lakások, szobák helyiektől bérelve: Airbnb (használd meghívónkat és az első foglalásodból akár 8.500 Ft kedvezményt is kaphatsz)

A weblapunkon található ajánlatok a bejegyzések publikálásakor érvényesek. Mivel a legolcsóbb jegyek száma korlátozott és a kedvezmények, elárazások iránt nagy az érdeklődés, ajánlom követni a RepjegyPortált a következő csatornákon: Facebook oldal, Facebook csoport, RSS, Twitter, Google+, Hírlevél. Így nem maradsz le a legjobb akciókról! A Facebook oldalunkon kérj értesítéseket is a bejegyzésekről!

Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről: Kövessd minket a Facebookon! Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment -

Most Popular