KezdőlapHírekBécsbe indít járatot az Etihad Airways

Bécsbe indít járatot az Etihad Airways

Az Emírségek második legnagyobb légitársasága, az Etihad Airways járatot indít Bécsbe Boeing 787 Dreamliner gépek használatával. Az első járat május 22.-én indul. Eleinte heti négy járattal, majd július elsejétől naponta, kivéve Szeptember 1 és November 30 között, amikor csak heti 5 járat fog közlekedni.

A járat Abu Dhabiból hajnali 2:55-kor indul, Bécsbe reggel 7-re ér. 11:45-kor indul vissza és 19:10-re ér vissza az Emírségek fővárosába.

Robin Kamark, az Etihad igazgatója azt mondta, hogy Bécs a legnagyobb kiszolgálatlan piac az Emír fővárosból. Ő point-to-point modellt szeretne a járaton, illetve a szélestörzsű géppel pedig nagyobb cargo forgalmat szeretne elérni.

A légitársaság Boeing 787-9 gépei 290 ülést kínálnak kétosztályos elrendezésben 28 Business és 262 turista osztályú üléssel.

Korábban a Niki repült ezen az útvonalon (az Etihad közreműködésével), viszont azóta az csődbe ment. Kérdés, hogy az új járat lehet-e válasz a Wizz Air Abu Dhabi indulására, mert nekik egy logikus járat lehetne Bécs. Szintén érdekes az Etihad új point to point stratégiája, ami váltja az eddig használt hub rendszert.

Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről: Kövessd minket a Facebookon! Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk. 

- Advertisment -

Most Popular