KezdőlapOlcsó repjegyDél-AmerikaBrazília Bécsből 163.000 Ft-tól

Brazília Bécsből 163.000 Ft-tól

Brazília Bécsből: Jó áron repülhetünk Brazíliába Bécsből a TAM légitársasággal: Sao Paulo 163.000 Ft-tól, Rio de Janeiro pedig 165.000 Ft-tól foglalható.

 

Repjegyfoglalás – Brazília Bécsből

Példafoglalások:
Flugladen: Bécs ⇄ Sao Paulo 523 € = 163.000 Ft
Pelikán (magyar): Bécs ⇄ Sao Paulo 167.900 Ft

Példafoglalások:
Flugladen: Bécs ⇄ Rio de Janeiro 529 € = 165.000 Ft
Pelikán (magyar): Bécs ⇄ Rio de Janeiro 172.900 Ft

Utazási időszak:november –  január
Feladottt poggyász az árban (2db 23 kg)

Adók, Reptéri illetékek az árban.

Biztonság:

Tájékoztatjuk a magyar állampolgárokat, hogy az ország utazás és ott tartózkodás szempontjából a “II. Fokozott biztonsági kockázatot rejtő országok és térségek” kategóriájába tartozik.

A közbiztonság a magyarországi helyzethez viszonyítva jóval körültekintőbb magatartást követel meg az utazóktól.

Rio de Janeiroban a közbiztonság az augusztusi olimpiai játékoktól függetlenül is rossz, az olimpia alatt pedig az átlagosnál is fokozottabban kell számítani kisebb-nagyobb bűncselekményekre: lopásokra, fegyveres rablásokra, utcai zsebtolvajlásra, őrizetlenül hagyott értékek eltulajdonítására, különösen nevezetességek környékén, strandokon, szállodákban, éttermekben, bárokban, szórakozó helyeken. Ezen bűncselekmények a jobb negyedekben is előfordulhatnak, annak ellenére, hogy a játékok idejére a brazil hatóságok is megerősített biztonsági intézkedéseket léptetnek életbe.

Szállásfoglalás

  • Hasonlítsd össze a legnépszerűbb utazási webhelyek ajánlatait egy helyen itt.
  • Akciós ajánlatok a Booking weblapján >>
  • Lakások, szobák helyiektől bérelve: Airbnb (használd meghívónkat és az első foglalásodból akár 8.500 Ft kedvezményt is kaphatsz)

Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről! Kövesd a RepjegyPortált: Facebook oldal, Facebook csoport, RSS, Twitter, Google+, Hírlevél.

Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről: Kövessd minket a Facebookon! Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment -

Most Popular