Budapest ⇄ Malmö repülőjegy 5.980 Forintért

travel

A nyár közeledtével egyre többen készülnek Skandináviába. A legolcsóbb repjegyeket jelenleg Svédországba lehet találni, a Wizz Air jóvoltából már 5.980 Forintért tudunk retúrjegyeket foglalni Budapestről Malmöbe. Még olcsóbbak a repjegyek Debrecenből, irányonként 2.500 Forintért. Az ajánlat mindenki számára érvényes, klubtagság nem szükséges. Ha már Malmöben jársz, érdemes a szomszédos Koppenhágát is meglátogatni, a két város között vonattal és busszal tudsz közlekedni. Alternatívaként össze lehet hozni egy Budapest – Malmö (Wizz Air) és Koppenhága – Budapest (Ryanair) verziót is. Svédország nem egy olcsó úti cél, ezért ajánlom a Hotelscombined weblapját, ahol egy helyen tudod összehasonlítani a legnagyobb online szállásfoglaló oldalak árait.

Malmö repülőjegy

Budapest ⇄ Malmö 5.980 Ft  május 19-23
Budapest ⇄ Malmö 5.980 Ft  május 20-23
Budapest ⇄ Malmö 5.980 Ft  június 23-27
Budapest ⇄ Malmö 5.980 Ft  június 2-6
Debrecen ⇄ Malmö 5.000 Ft  június 3-6
Repjegyfoglalás itt

Utazási időszak:  május – június
Kisméretű kézipoggyász az árban (42 x 32 x 25 cm)

Szállásfoglalás

  • Hasonlítsd össze a legnépszerűbb utazási webhelyek ajánlatait egy helyen itt.
  • Akciós ajánlatok a Booking weblapján >>
  • Lakások, szobák helyiektől bérelve: Airbnb (használd meghívónkat és az első foglalásodból akár 8.500 Ft kedvezményt is kaphatsz)

Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről! Kövesd a RepjegyPortált: Facebook oldal, Facebook csoport, RSS, Twitter, Google+, Hírlevél.