KezdőlapOlcsó repjegyDél-AmerikaChile retúr repjegy Barcelonából £218

Chile retúr repjegy Barcelonából £218

Egy extrém elárazásra szeretném felhívni a figyelmeteket: Chile retúr repjegy – Santiago Barcelonából £218 foglalható a Swiss Airlines légitárasággal. Ha érdekel fizesd ki azonnal kártyával, ez a jegyár rövid életű lesz.

Chile retúr repjegy

A jegyeket itt találod: Chile error fare repjegy

Utazási időszak: március
A jegyár  tartalmazza az adókat, illetékeket.

AKTUÁLIS AKCIÓS REPJEGYEK CHILÉBE: REPJEGYEK ITT

 

Lekésted az olcsó repjegyeket? Kövess minket a Facebookon és a jövőben időben értesülsz a legolcsóbb jegyekről!

Chile Szállás

  • Szállásfoglalás: Santiago, Chile
  • Privát lakások: Airbnb Chile, az első foglalásodból 5.800 Ft kedvezményt kapsz

Chile és Magyarország között 1992. június 1. óta teljes körű kölcsönös vízummentességi megállapodás van hatályban. Chile a világ földrengéseknek egyik legjobban kitett területe, így meglehetősen gyakoriak a kisebb, egy-két másodpercig tartó, kárt nem okozó földmozgások. Az országban jól kiépített védelmi rendszer működik.


A weblapunkon található ajánlatok a bejegyzések publikálásakor érvényesek. Mivel a legolcsóbb jegyek száma korlátozott és a kedvezmények, elárazások iránt nagy az érdeklődés, ajánlom követni a RepjegyPortált a következő csatornákon: Facebook oldal, Facebook csoport, RSS, Twitter, Google+, Hírlevél. Így nem maradsz le a legjobb akciókról! A Facebook oldalunkon kérj értesítéseket is a bejegyzésekről!

Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről: Kövessd minket a Facebookon! Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment -

Most Popular