Flixbus akció: irányonként már 2990 forinttól elérhetők jegyek Magyarország és Románia között.

Travel

2018.10.31-ig ismét különleges árakat kínál a FlixBus, irányonként már 2990 forinttól elérhetők jegyek Magyarország és Románia között. Az akciós árak 2018.10.17 és 2018.12.08 közötti utazásokra érvényesek. Az akcióban elérhető többek közt Bukarest, Kolozsvár, Marosvásárhely, Temesvár és Nagyvárad is.

Példa dátumok:
Budapest ↔ Nagyvárad 5.980 Ft, november 9-11
Budapest ↔ Kolozsvár 5.980 Ft, november 16-18
Budapest ↔ Bukarest 5.980 Ft, november 9-14
Foglalás: Flixbus

 

A zöld buszokon WiFi, kényelmes ülések nagy lábtérrel, klíma és WC is van. Egy poggyász és egy kézipoggyász ingyenesen szállítható. A foglalás az ingyenes FlixBus mobilalkalmazásban is lehetséges, az e-jegyekkel a papírmentes check-in is működik.

A héten új megállót is bejelentett a FlixBus, az adventi időszakban már közvetlenül a parndorfi Designer Outletbe is közlekedik menetrend szerinti távolsági busz Budapestről és Győrből, jegyek már 1890 forinttól kaphatók.

Szállás:

Hasonlítsd össze a legnépszerűbb utazási webhelyek ajánlatait egyetlen kereséssel, és találd meg az ideális szállást a legjobb áron!

Lakások helyiektől bérelve: Airbnb (új regisztráció esetén 10.000 Ft kredit ajándékba)

Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről! Csatlakozz a Facebook-oldalunkhoz, vagy iratkozz fel az oldal RSS-csatornájára, hogy elsőként értesülj a legjobb ajánlatokról.
A Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk, itt tudsz csatlakozni közösségünkhöz. Iratkozz fel a RepjegyPortál hírlevelére heti összefoglalókért.