Hat éves a RepjegyPortál!

Travel

Hat évesek lettünk!

Hihehetetlenül gyorsan szállnak az évek, pontosan ma van hat éve annak, hogy elindult a Repjegyportál. Az elröppenő évek alatt olyan brandet építettünk, mely megbízható, büszkék vagyunk rá, hogy kiálltuk az idő próbáját. És mi az, ami maradandó, ami mindig velünk marad, miközben az idő oly gyorsan elröppen?

Az élmények, mint például az utazás. A Repjegyportálon azon dolgozunk, hogy minél több ember juthasson élményekhez, hogy megtaláljuk azokat az ajánlatokat, amiket tényleg megéri elfogadni, azokat a repjegyeket, amik ár-érték arányban a legjobbak.

Annak, aki ezzel nem foglalkozik napi szinten, nem mindig egyértelmű, hogy egy repjegy valóban olcsó-e, vagy csak jól hangzik az ajánlat, azonban a Repjegyportálon sok éves rutinnal a hátunk mögött első pillantásra látjuk, hogy szuper ajánlattal van dolgunk, erre a lehetőségre érdemes lecsapni.

Az aktuális ajánlatok összefoglalóját a főoldalon találod. Repjegy tippek, akciók Budapestről és más európai repterekről, kedvezmények, error fare-ek, friss hírek. Naponta folyamatosan új tippekkel frissítve.

Minden ajánlatnál megírjuk az utazási időszakot és ha lehet naptárral segítünk. Nincs clickbait, nincs kamuzás és nincsenek olyan error fare-ek posztolva, ahol előre lehet tudni, hogy sztornó lesz a vége. Csak olyan szállást ajánlunk, ahol van reális és jó értékelés, egyszerűen, ahol mi magunk is átaludnánk.

Mindent az utazásról!

Ez alatt a hat év alatt a Repjegyportálnak három utazós csoportja jött létre Facebookon (Utazás a nagyvilágban, Utazás Európában, Utazás okosan és olcsón), ahol az utazók egymást segíthetik, tapasztalatokat cserélhetnek és elindította utazós portálját, melyen utazók élményeikről számolnak be és ahol úti beszámolókon kívül hasznos és praktikus tippeket olvashatnak az utazni vágyók, ez az UtazóBázis.

Mi köszönjük a bizalmat és dolgozunk tovább gőz(kerozin)erővel!