KezdőlapOlcsó repjegyDél-AmerikaHúsvét-sziget repülőjegy akció Németországból 134.800 Ft

Húsvét-sziget repülőjegy akció Németországból 134.800 Ft

Húsvét-sziget repülőjegy akció rekord alacsony áron! Az Iberia mai elhibázott jegyárai segítségével nem csak Santiágóba juthatunk el, hanem a mágikus Húsvét-szigetre is. Münchenből 134.800 Ft retúr, Berlinből 142.000 Ft. Ha érdekel, ne habozz, ez a hihetetlen jegyár nem marad sokáig!

Húsvét-sziget repülőjegy akció

  • Berlin – Easter Island (IPC) retúr repjegy 142.000 Ft, lásd itt:  HÚSVÉT-SZIGET
  • München – Easter Island retúr repjegy 134.800 Ft, lásd itt:  HÚSVÉT-SZIGET

 

Utazási időszak:   július- december között
A jegyár oda-vissza útra szól, tartalmazza az adókat, illetékeket.

Példa dátumok:

2014.11.15. München (MUC) – Easter Island (IPC)
2014.11.24. Easter Island (IPC) –  München (MUC)

2014.11.13. Berlin (TXL) – Easter Island (IPC)
2014.11.24. Easter Island (IPC) –  Berlin (TXL)

A Húsvét-sziget a Csendes-óceán délkeleti részén, Óceánia területén, a Baktérítőtől délre található sziget. Néprajzilag Polinézia része, nemzetközi jogilag Chile tartománya. Nevét Jakob Roggeveen holland tengerészkapitánytól kapta, aki 1722-ben húsvét vasárnapján fedezte fel.  A Húsvét-sziget főleg a mintegy 900 fennmaradt monumentális kőszobor révén híres. A sziget területének 40%-a a Rapa Nui Nemzeti Parkhoz tartozik, ami a világörökség része. További infók: Húsvét-sziget

AKTUÁLIS AKCIÓS REPJEGYEKÉRT KATTINTS IDE!

Húsvét-sziget Szállásfoglalás

  • Hasonlítsd össze a legnépszerűbb utazási webhelyek ajánlatait egy helyen itt.
  • Akciós ajánlatok a Booking weblapján >>
  • Lakások, szobák helyiektől bérelve: Airbnb (használd meghívónkat és az első foglalásodból akár 8.500 Ft kedvezményt is kaphatsz)

A weblapunkon található ajánlatok a bejegyzések publikálásakor érvényesek. Mivel a legolcsóbb jegyek száma korlátozott és a kedvezmények, elárazások iránt nagy az érdeklődés, ajánlom követni a RepjegyPortált a következő csatornákon: Facebook oldal, Facebook csoport, RSS, Twitter, Google+, Hírlevél. Így nem maradsz le a legjobb akciókról! A Facebook oldalunkon kérj értesítéseket is a bejegyzésekről!

Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről: Kövessd minket a Facebookon! Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment -

Most Popular