KezdőlapOlcsó repjegyÁzsiaIndia Bécsből 112.000 Forinttól!

India Bécsből 112.000 Forinttól!

Jó áron foglalhatunk jegyeket az Air India légitársaság kínálatából, több indiai desztinációra is.  Ezek közül talán az egyik legérdekesebb Port Blair,  amely az új Maldív-szigetekként is emlegetett Andamán-szigetek legnagyobb városa.

Repjegyfoglalás

Bécs ⇄ GOA
Foglalás magyar nyelven, 117.500 Forinttól,  itt: GOA
Foglalás német nyelven, 360 Eurótól (112.000 Ft),  itt: GOA

Bécs ⇄ MUMBAI
Foglalás magyar nyelven, 123.500 Forinttól,  itt: MUMBAI
Foglalás német nyelven, 365 Eurótól,  itt: MUMBAI

Bécs ⇄ AMRITSAR
Foglalás magyar nyelven, 121.300 Forinttól,  itt: AMRITSAR

Bécs ⇄ Új-DELHI
Foglalás magyar nyelven, 129.700 Forinttól,  itt: ÚJ-DELHI

Bécs ⇄ ANDAMÁN-SZIGETEK (Port Blair)
Foglalás magyar nyelven (Tripsta), 164.100 Forinttól,  itt: PORT BLAIR

Utazási időszak: 2016.10 – 2017.03
Példadátumok: Rengeteg dátum elérhető a fenti időszakban (főként január-februárban), odaútra érdemes a szerda, péntek, vasárnapi napokkal indítani a keresést.

A jegyár tartalmazza az adókat, illetékeket.
Belépési feltételek, utazási tanácsok: Konzuli szolgálat

“Míg a Maldív-szigetek, Mauritius és Thaiföld tömegesen vonzza az utazókat, az Indiai-óceánon található Andamán-szigeteket alig százezer turista keresi fel évente. A mélyzöld trópusi erdők, a gazdag élővilág és a kristálytiszta tenger miatt az indiai szárazföldtől kb. 1000 km-re keletre fekvő sziget maga a földi paradicsom, de fő vonzereje az érintetlen korallzátonyokban és az aranyhomokos strandokban rejlik. A védett tengeri rezervátum tökéletes hely a búvárkodásra, a sűrű örökzöld erdők pedig egyedülálló túrázási lehetőségeket nyújtanak. Az Andamán- és Nikobár-szigetek fővárosa Port Blair, amit a lenyűgöző történelem és a környező strandok szépsége tesz önmagában is vonzó úti céllá.” Forrás: Life.hu

Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről: Kövessd minket a Facebookon! Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment -

Most Popular