India Bécsből 112.000 Forinttól!

India

Jó áron foglalhatunk jegyeket az Air India légitársaság kínálatából, több indiai desztinációra is.  Ezek közül talán az egyik legérdekesebb Port Blair,  amely az új Maldív-szigetekként is emlegetett Andamán-szigetek legnagyobb városa.

Repjegyfoglalás

Bécs ⇄ GOA
Foglalás magyar nyelven, 117.500 Forinttól,  itt: GOA
Foglalás német nyelven, 360 Eurótól (112.000 Ft),  itt: GOA

Bécs ⇄ MUMBAI
Foglalás magyar nyelven, 123.500 Forinttól,  itt: MUMBAI
Foglalás német nyelven, 365 Eurótól,  itt: MUMBAI

Bécs ⇄ AMRITSAR
Foglalás magyar nyelven, 121.300 Forinttól,  itt: AMRITSAR

Bécs ⇄ Új-DELHI
Foglalás magyar nyelven, 129.700 Forinttól,  itt: ÚJ-DELHI

Bécs ⇄ ANDAMÁN-SZIGETEK (Port Blair)
Foglalás magyar nyelven (Tripsta), 164.100 Forinttól,  itt: PORT BLAIR

Utazási időszak: 2016.10 – 2017.03
Példadátumok: Rengeteg dátum elérhető a fenti időszakban (főként január-februárban), odaútra érdemes a szerda, péntek, vasárnapi napokkal indítani a keresést.

A jegyár tartalmazza az adókat, illetékeket.
Belépési feltételek, utazási tanácsok: Konzuli szolgálat

“Míg a Maldív-szigetek, Mauritius és Thaiföld tömegesen vonzza az utazókat, az Indiai-óceánon található Andamán-szigeteket alig százezer turista keresi fel évente. A mélyzöld trópusi erdők, a gazdag élővilág és a kristálytiszta tenger miatt az indiai szárazföldtől kb. 1000 km-re keletre fekvő sziget maga a földi paradicsom, de fő vonzereje az érintetlen korallzátonyokban és az aranyhomokos strandokban rejlik. A védett tengeri rezervátum tökéletes hely a búvárkodásra, a sűrű örökzöld erdők pedig egyedülálló túrázási lehetőségeket nyújtanak. Az Andamán- és Nikobár-szigetek fővárosa Port Blair, amit a lenyűgöző történelem és a környező strandok szépsége tesz önmagában is vonzó úti céllá.” Forrás: Life.hu