KezdőlapOlcsó repjegyEurópaIrány Örményország! Bécs és Jereván között indít járatot a Wizz Air

Irány Örményország! Bécs és Jereván között indít járatot a Wizz Air

Fedezd fel a csodálatos Örményországot! Márciustól közvetlen járattal utazhatsz Bécsből Jerevánba a Wizz Airrel. Bécs – Jereván repülőjegy oda-vissza 9.900 forintért foglalható tagságival

Repjegyfoglalás a légitársaság honlapján:

Bécs ⇄ Jereván, március 20-23, 9.900 Ft (WDC) | 16.500 Ft (normál)
Bécs ⇄ Jereván, március 20-27 14.900  Ft (WDC) | 21.500  Ft (normál)

 

Utazási időszak: március 20-tól
Az árban:√ kis kézipoggyász
A legolcsóbb jegyek száma korlátozott.
A Wizz Discount Club tagságról itt olvashatsz. Ha ketten utaztok, gyakran már egyetlen út lefoglalásával többet takaríthatsz meg, mint amennyi az éves klubtagság díja.

Szállás

Foglalj szállást a legjobb áron >>

Airbnb 9.000 Ft kredit: elfogadom >>

Útleírás

“Az előzetes terveink között Jereván megtekintése szerepelt, ezt akartuk még kibővíteni vidéki látványosságokkal, de télen, off szezonban kevesebb lehetőségünk volt erre. Mivel az örmény utunk egy rövid 3 napos villámlátogatás volt, így Jereván környéki látványosságokra koncentráltunk. Így esett a választásunk Geghard-ra és Garni-ra, amik Jerevánhoz közel található települések, ahol egy ősrégi monostor, illetve egy görög korból származó restaurált templom található.” Olvasd tovább: Posztszovjet romantika, konyak és sokszáz év történelme: Örmény utazós kalandok >>


Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk, itt tudsz csatlakozni közösségünkhöz. Akciós repjegyek, error fare-ek, kuponok, hírek és gyakorlott utazók tanácsai egy helyen.

Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről: Kövessd minket a Facebookon! Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk. 

- Advertisment -

Most Popular