KezdőlapOlcsó repjegyÉszak-AmerikaKözvetlen járat New Yorkba Bécsből 111.000 Ft-tól

Közvetlen járat New Yorkba Bécsből 111.000 Ft-tól

Kedvezményes repjegyek New Yorkba és Chicagóba Bécsből a United Airlines kínálatában: Bécs – New York  retúrjegyet most 109.000 Ft-ért, Bécs – Chicago retúrjegyeket pedig 108.000 Ft-ért foglalhatsz. Ha érdekel a repjegy, ne habozz sokáig: foglald azonnal, fizesd kártyával! A bécsi reptérre Budapestről legolcsóbban  Volánbusszal juthatsz el: retúrjegy már 3.900 Ft-tól

Közvetlen járat New Yorkba

Közvetlen járat Chicagóba

Utazási időszak: október 26 –  május 22
1 db 23 kg-s feladott poggyász az árban
A jegyár tartalmazza az adókat, illetékeket. A kártyával történő fizetés díja nincs az árban.

Szállásfoglalás

  • Hasonlítsd össze a legnépszerűbb utazási webhelyek ajánlatait egy helyen itt.
  • Akciós ajánlatok a Booking weblapján >>
  • Lakások, szobák helyiektől bérelve: Airbnb (használd meghívónkat és az első foglalásodból akár 8.500 Ft kedvezményt is kaphatsz)

A weblapunkon található ajánlatok a bejegyzések publikálásakor érvényesek. Mivel a legolcsóbb jegyek száma korlátozott és a kedvezmények, elárazások iránt nagy az érdeklődés, ajánlom követni a RepjegyPortált a következő csatornákon: Facebook oldal, Facebook csoport, RSS, Twitter, Google+, Hírlevél. Így nem maradsz le a legjobb akciókról! A Facebook oldalunkon kérj értesítéseket is a bejegyzésekről!

Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről: Kövessd minket a Facebookon! Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment -

Most Popular