Los Angeles

Utazz Kaliforniába közvetlen járattal Bécsből szuper áron! Retúrjegy Los Angelesbe 102.000 foritért foglalható! Nyár végi, őszi időpontok.

Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk, itt tudsz csatlakozni közösségünkhöz. Akciós repjegyek, error fare-ek, kuponok, hírek és gyakorlott utazók tanácsai egy helyen.

Repülőjegy foglalása:

Bécs ⇄ Los Angeles / 102.000 Ft >>

Utazási időszak: augusztus vége – október
Példa dátumok:

  • augusztus 29 – szeptember 10
  • szeptember 11-23
  • október 6-15

Az árban:√ kézipoggyász  √ fedélzeti ellátás
Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek.

 

Szállás

Foglalj szállást a legjobb áron >>

Airbnb 9.000 Ft kredit ajándékba!

Autóbérlés

Találd meg a megfelelő autót a legjobb áron a Rentalcars honlapján. A világ legnagyobb online autóbérlési platformja több mint 900 céggel együttműködve.

Útleírás

“Az USÁ-ban elég nagy fejtörést okoz a távolságok leküzdése, és hogy a temérdek nemzeti parkot és látnivalót hogyan lehet a leggazdaságosabban összefűzni. Sikerült egy 5000 kilométeres kört megtennünk és nagyon sok szépet láttunk.”

Teljes cikk: USA nyugati part körút látnivalói 15 nap alatt >>


Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről! Csatlakozz a Facebook-oldalunkhoz, vagy iratkozz fel az oldal RSS-csatornájára, hogy elsőként értesülj a legjobb ajánlatokról. A Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk, itt tudsz csatlakozni közösségünkhöz. Iratkozz fel a RepjegyPortál hírlevelére összefoglalókért.

Előző cikkAusztrália Budapestről 189.000 Ft-tól!
Következő cikkMongólia Budapestről 131.000 Ft-tól!