Májusi retúr buszjegyek a horvát tengerpartra 6400 forintért

Travel

A FlixBus európai mobilitási cég számos új összeköttetést jelentett be Magyarországról az elmúlt hetekben az idei nyaralószezonra készülve. Jelentős bővítés történik például június elejéig Horvátország irányába, több mint 20 település lesz elérhető zöld busszal az Adriai-tenger partján, Zágráb felé pedig napi 12 indulási időpont közül választhatnak majd a budapestiek nyáron. Münchenbe és Salzburgba is erősödik a kínálat, Budapest mellett már Szegedről is közvetlenül elérhető mindkét város. A húsvéti időszakban több újonnan foglalhatóvá vált kapcsolatra kedvezményeket biztosít a buszszolgáltató, május 6-28. közötti utazások esetében már 3199 forinttól válthatók jegyek egy irányba.

Példa útvonal:
Budapest-Rijeka május 16-23, 6.400 Ft

 

További akciós úti célok: Karlovac, München, Salzburg…
Utazási időszak: május 6-28. között

A kedvezményes ajánlat április 29-ig él a www.flixbus.hu oldalon és a FlixBus alkalmazásban, az akciós jegyek száma limitált. A buszokon WiFi, konnektorok és nagy lábtér biztosítja a kényelmes utazást, emellett ülőhelyfoglalásra is van lehetőség. Egy kézipoggyász és egy útipoggyász ingyenesen szállítható.

Szállások

Rijekában apartmanokat 10.000 forinttól foglalhatsz /2 fő/éj – ide kattintva egy helyen tudod összehasonlítani a legnépszerűbb utazási szolgáltatók szállásajánlatait.

Airbnb 9.000 Ft kredit ajándékba!


Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről! Csatlakozz a Facebook-oldalunkhoz, vagy iratkozz fel az oldal RSS-csatornájára, hogy elsőként értesülj a legjobb ajánlatokról. A Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk, itt tudsz csatlakozni közösségünkhöz. Iratkozz fel a RepjegyPortál hírlevelére összefoglalókért.