KezdőlapOlcsó repjegyÁzsiaRepülőjegy Iránba Bécsből 66.000 Ft

Repülőjegy Iránba Bécsből 66.000 Ft

A Pegasus Airlines kínálatában olcsó repülőjegyek Iránba Bécsből. A 66.000 forintos retúr jegyár simán veri a többi légitársaság ajánlatát, melyek 115.000 Ft felett kezdődnek.

 Repülőjegy Iránba

  • Bécs  – Teherán (IKA) retúr  repülőjegy 66.000 Ft, lásd itt: TEHERÁN

Utazási időszak:  október 26. – március 28. között

A jegyár oda-vissza útra szól, tartalmazza az adókat, illetékeket + 1db 8kg-os kézipoggyászt és 1 db 20 kg-os feladott poggyászt

Példaként:

2014.11.03.  Bécs (VIE) – Teherán (IKA)

2014.11.12.  Teherán (IKA) –  Bécs (VIE)

Szállásfoglalás

  • Hasonlítsd össze a legnépszerűbb utazási webhelyek ajánlatait egy helyen itt.
  • Akciós ajánlatok a Booking weblapján >>
  • Lakások, szobák helyiektől bérelve: Airbnb (használd meghívónkat és az első foglalásodból akár 8.500 Ft kedvezményt is kaphatsz)

A weblapunkon található ajánlatok a bejegyzések publikálásakor érvényesek. Mivel a legolcsóbb jegyek száma korlátozott és a kedvezmények, elárazások iránt nagy az érdeklődés, ajánlom követni a RepjegyPortált a következő csatornákon: Facebook oldal, Facebook csoport, RSS, Twitter, Google+, Hírlevél. Így nem maradsz le a legjobb akciókról! A Facebook oldalunkon kérj értesítéseket is a bejegyzésekről!

Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről: Kövessd minket a Facebookon! Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment -

Most Popular