Repülőjegy Tajvanra Budapestről 123.000 Ft-tól

Tajvan

Fedezd fel Tajvan titokzatos világát! Akciós repülőjegy Tajvanra Budapestről az Air France-szel 123.000 Ft-ért, Bécsből az Air China-val 122.000 Ft-ért foglalható.

Repülőjegy foglalása:

Budapest ⇄ Tajpej 123.000 Ft >>

Bécs ⇄ Tajpej 122.000 Ft >>

Foglalás magyar nyelven:
Budapest ⇄ Tajpej >>
Bécs ⇄ Tajpej >>

Utazási időszak: KLM (május-június, november-december) Air China (június-december)
Akciós naptár Bécsből >>
Példa dátumok Budapestről:

  • június 1-10
  • november 4-15

Az árban:√ kézipoggyász √ feladott poggyász √ fedélzeti ellátás
Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek.

 

 

Szállás

Nagyon jó értékelésű szállások 4.000 Ft/fő/éj-től >>

Airbnb 9.000 Ft kredit ajándékba!

Autóbérlés

Találd meg a megfelelő autót a legjobb áron a Rentalcars honlapján. A világ legnagyobb online autóbérlési platformja több mint 900 céggel együttműködve.

Tajvanról

Tajvan egy 35 980 km² területű sziget Kelet-Ázsiában, a Csendes-óceánon, nem messze Kína partjaitól. A sziget alkotja 99%-ban a Kínai Köztársaság területét. A Tajvan elnevezést gyakran használják a Kínai Köztársaság megnevezésére is, főleg az állam ENSZ-ből való kizárása óta. Az ázsiai kontinenstől a 161 kilométer széles Tajvani-szoros választja el a 394 kilométer hosszú és 144 kilométer széles szigetet. Tőle északkeletre a Japán szigetvilág és a Kelet-kínai-tenger található, a Rjúkjú-szigetek legdélebbi tagja tőle közvetlenül keletre esik, délen pedig a Fülöp-szigetek határolja. A sziget a Ráktérítő vonalában fekszik, éghajlata trópusi, illetve szubtrópusi. Kína továbbra is saját területének tekinti Tajvan szigetét, amely gyakorlatilag különvált tőle 1949-ben, a kínai polgárháború végén, de nemzetközi jogilag 1971-től az ENSZ szerint ismét Kínához tartozik. (Wiki)


Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről! Csatlakozz a Facebook-oldalunkhoz, vagy iratkozz fel az oldal RSS-csatornájára, hogy elsőként értesülj a legjobb ajánlatokról. A Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk, itt tudsz csatlakozni közösségünkhöz. Iratkozz fel a RepjegyPortál hírlevelére összefoglalókért.