KezdőlapOlcsó repjegyDél-AmerikaRepülőjegy Uruguayba Európából 110.800 Ft-tól

Repülőjegy Uruguayba Európából 110.800 Ft-tól

Egy újabb ajánlat extrémebb utazóknak: Repülőjegy Uruguayba fantasztikus áron 111.000 Ft-ért foglalható Európából. Klasszikus retúr repjegyek a dél-amerikai Uruguayba Budapestről, esetleg Bécsből 320.000 Ft-nál kezdődnek. Ha viszont ma Máltát választod kiindulópontnak és Münchenbe érkezel, akkor a jegyár 110.800 Ft. Ez több mint 200.000 Ft-os spórolás, ennek a töredékéért kijuthatsz Máltára (Wizzair), majd Münchenből haza (Eurolines busz, Railjet vonat). Választhatsz kényelmes Budapesti indulást is (vissza Münchenbe), de a jegyár így 217.400 Ft.

Repülőjegy Uruguayba

  • Málta – Montevideo (MVD) – München repjegy 110.800 Ft, lásd itt: URUGUAY
  • Budapest – Montevideo (MVD) – München  repjegy 217.400 Ft: URUGUAY

 

Utazási időszak:   november – december
A jegyár oda-vissza útra szól, tartalmazza az adókat, illetékeket.

Példaként:
2014.11.12. Málta (MLA) – Montevideo (MVD)
2014.11.25. Montevideo (MVD) –  München (MUC)

Szállás Uruguayban

  • A legismertebb szolgáltatók árainak összehasonlítása egy helyen: URUGUAY
  • Airbnb: az első foglalásnál 6.000 Ft kedvezmény– szobák, lakások

Beutazási feltételek Uruguayba:

Vízumkötelezettség a turizmus céljával beutazók esetében nincs, minden más esetben – munkavállalás, tanulmányok folytatása – vízumkötelezettség áll fenn. Turistaként legfeljebb 90 napig tartózkodhat magyar állampolgár Uruguayban.

 


A weblapunkon található ajánlatok a bejegyzések publikálásakor érvényesek. Mivel a legolcsóbb jegyek száma korlátozott és a kedvezmények, elárazások iránt nagy az érdeklődés, ajánlom követni a RepjegyPortált a következő csatornákon: Facebook oldal, Facebook csoport, RSS, Twitter, Google+, Hírlevél. Így nem maradsz le a legjobb akciókról! A Facebook oldalunkon kérj értesítéseket is a bejegyzésekről!

Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről: Kövessd minket a Facebookon! Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment -

Most Popular