KezdőlapOlcsó repjegyÁzsiaRepülőjegyek Mongóliába Budapestről 161.000 Ft-tól

Repülőjegyek Mongóliába Budapestről 161.000 Ft-tól

Mongólia nem egy hagyományos úti cél, de csodálatos vad természete és nomád kultúrája egyre több látogatót vonz az utóbbi években. Az Air China jóvoltából most Budapestről is olcsón eljuthatsz e csodálatos országba. Budapest – Ulánbátor – Bécs repjegyeket most 161.000 Ft-tól lehet folgalni.

Repülőjegyek Mongóliába

  • Budapest – Ulánbátor – Bécs repjegyek 161.000 Ft-tól, lásd itt: MONGÓLIA
  • További időpontok példaként: szept 23 – okt 10 // okt 26 – nov 8
  • Budapest – Ulánbátor – Barcelona repjegyek 145.000 Ft-tól, lásd itt: MONGÓLIA

Utazási időszak:szeptember – december
A jegyár tartalmazza az adókat, illetékeket. A kártyával történő fizetés díja nincs az árban.

Utazási tanácsok, útleírások, kedvcsináló videó

Beutazási feltételek, vízum infó: Konzuli szolgálat A mongol kormány döntése értelmében magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak be, tranzitálhatnak vagy legfeljebb 30 napig terjedően, tartózkodhatnak Mongólia területén. A vízummentességről szóló kormányzati döntés hatálya 2015. december 31-ig szól üzleti és turista célból utazó magyar állampolgárok részére.

Szállásfoglalás

  • Hasonlítsd össze a legnépszerűbb utazási webhelyek ajánlatait egy helyen itt.
  • Akciós ajánlatok a Booking weblapján >>
  • Lakások, szobák helyiektől bérelve: Airbnb (használd meghívónkat és az első foglalásodból akár 8.500 Ft kedvezményt is kaphatsz)

A weblapunkon található ajánlatok a bejegyzések publikálásakor érvényesek. Mivel a legolcsóbb jegyek száma korlátozott és a kedvezmények, elárazások iránt nagy az érdeklődés, ajánlom követni a RepjegyPortált a következő csatornákon: Facebook oldal, Facebook csoport, RSS, Twitter, Google+, Hírlevél. Így nem maradsz le a legjobb akciókról! A Facebook oldalunkon kérj értesítéseket is a bejegyzésekről!

Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről: Kövessd minket a Facebookon! Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment -

Most Popular