Repülőjegyek Mongóliába Budapestről 161.000 Ft-tól

mongolia

Mongólia nem egy hagyományos úti cél, de csodálatos vad természete és nomád kultúrája egyre több látogatót vonz az utóbbi években. Az Air China jóvoltából most Budapestről is olcsón eljuthatsz e csodálatos országba. Budapest – Ulánbátor – Bécs repjegyeket most 161.000 Ft-tól lehet folgalni.

Repülőjegyek Mongóliába

  • Budapest – Ulánbátor – Bécs repjegyek 161.000 Ft-tól, lásd itt: MONGÓLIA
  • További időpontok példaként: szept 23 – okt 10 // okt 26 – nov 8
  • Budapest – Ulánbátor – Barcelona repjegyek 145.000 Ft-tól, lásd itt: MONGÓLIA

Utazási időszak:szeptember – december
A jegyár tartalmazza az adókat, illetékeket. A kártyával történő fizetés díja nincs az árban.

Utazási tanácsok, útleírások, kedvcsináló videó

Beutazási feltételek, vízum infó: Konzuli szolgálat A mongol kormány döntése értelmében magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak be, tranzitálhatnak vagy legfeljebb 30 napig terjedően, tartózkodhatnak Mongólia területén. A vízummentességről szóló kormányzati döntés hatálya 2015. december 31-ig szól üzleti és turista célból utazó magyar állampolgárok részére.

Szállásfoglalás

  • Hasonlítsd össze a legnépszerűbb utazási webhelyek ajánlatait egy helyen itt.
  • Akciós ajánlatok a Booking weblapján >>
  • Lakások, szobák helyiektől bérelve: Airbnb (használd meghívónkat és az első foglalásodból akár 8.500 Ft kedvezményt is kaphatsz)

A weblapunkon található ajánlatok a bejegyzések publikálásakor érvényesek. Mivel a legolcsóbb jegyek száma korlátozott és a kedvezmények, elárazások iránt nagy az érdeklődés, ajánlom követni a RepjegyPortált a következő csatornákon: Facebook oldal, Facebook csoport, RSS, Twitter, Google+, Hírlevél. Így nem maradsz le a legjobb akciókról! A Facebook oldalunkon kérj értesítéseket is a bejegyzésekről!