KezdőlapOlcsó repjegyEurópaWizz Air bázis Bécsben: 17 új útvonal!

Wizz Air bázis Bécsben: 17 új útvonal!

A Wizz Air júniusban nyitja meg bázisát a bécsi nemzetközi repülőtéren egy Airbus A320 típusú repülőgéppel, amelyet két további Airbus A321 követ novemberben. A bécsi bázis gyors növekedésének köszönhetően már idén 17 alacsony viteldíjas Wizz Air-járat üzemel majd az osztrák fővárosból. A bázis 331 millió dolláros befektetést jelent a Wizzer részéről, és 120 új közvetlen munkahelyet teremt a légitársaságnál. Az új bázis a helyi gazdaságot is erősíti, további munkahelyeket támogatva a légi közlekedésben és szállításban, a vendéglátó- és turisztikai iparban – tájékoztatott a Wizz Air.

A legújabb Wizz Air-útvonalak az üzleti és szabadidős utazók számára egyaránt széles választékot kínálnak: Gdansk, Tuzla és Várna áprilistól, Bari, Málta, Róma, Valencia és Tel-Aviv júniustól, míg Billund, Bergen, Dortmund, Kutaiszi, Lárnaka, Nis, Ohrid, Tenerife és Thesszaloniké novembertől válik elérhetővé Bécsből. Az új járatokra a jegyek már foglalhatók a Wizzair.com oldalon akár 19,99 eurós induló viteldíjon.

Forrás: Wizz Air

Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek. Ne maradj le a legolcsóbb repjegyekről: Kövessd minket a Facebookon! Az Utazás okosan és olcsón Facebook csoportunkban még több ajánlatot posztolunk. 

- Advertisment -

Most Popular